sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Paprika-kananmuna

Hiljaiselon jälkeen taas jotain pientä. Toinen tenavista tämän jostain oli keksinyt / hahmotellut ja siitähän se sitten lähti.... Sopii aamu-, väli- tai iltapalaksi tai "sivuannokseksi"...Nopeaa ja helpohkoa...ja ainakin meillä "asiakas" oli tyytyväinen ja tilasi näitä muutamia iltoja peräjälkeen.


Tähän tarvitaan (kolme paprika-munaa):
- Paprika (kolme siivua paprikaa, paksuus noin 0,5-1 cm)
- Kolme kananmunaa
- Suola, pippuri, chili
- Yrttejä
- Rapsi- / rypsiöljy
- Srirachaa

Leikkaa paprikat. Riko munat ja laita kulhoon. Lisää munien sekaan suola, pippuri, chili ja yrtit ja vatkaa hetki. Kuumenna öljy pannulla ja laita siihen paprikan siivut. Kaada varovasti muna-mauste- seos paprikoiden "sisään". Käännä, kun ovat hyytyneet riittävästi. Mitä paksumpi paprikan siivu sitä pienempi lämpö ja suurempi maltti. Päälle muutama "tippa" srirachaa....Tulisuutta voi säädellä chilin ja srirachan määrällä. Mukava vaihtoehtoinen tapa syödä kananmunansa...

- Mä -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti