lauantai 14. toukokuuta 2016

Juustoiset croissant-rullat




JUUSTOISET CROISSANT-RULLAT(n. 24 kpl)
2 croissant-taikina tölkki (Danerolles)
100g Viola kevätsipuli tuorejuusto
100g Viola chili tuorejuusto
100g Viola mustavalkosipuli tuorejuusto
100g Viola piparjuuri tuorejuusto
Koristeeksi:
Ruohosipulia pilkottuna
Pistaasipähkinöitä murskattuna
Chilijauhetta
Tuoretta korianteria

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Avaa croissant-tölkki ja leikkaa taikinapötköstä noin sentin paksuisia kiekkoja. Yhdestä tölkistä tulee noin 12 kappaletta. Laita ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes kauniin kullanruskeita.
Anna jäähtyä noin 10 minuuttia.
Levitä päälle tuorejuustoa ja koristele haluamallasi tavalla.

Helppo, nopea ja todella maukas cocktailpala illanistujaisiin!




-Mamma R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti