torstai 5. toukokuuta 2016

Pilko parsakaali oikein


Parsakaali jakaa mielipiteitä laidasta laitaan. Oli maku mikä hyvänsä, totuus on, että se on terveellistä ja siksi sitä kannattaa syödä. 

Tässä jutussa ei kuitenkaan puhuta parsakaalin terveysvaikutuksista, vaikka tärkeä asia onkin, vaan näytämme miten se leikataan oikein. Joku nyt miettii, että onko muka VÄÄRÄÄ tapaa leikata parsakaali!?
Kyllä on. Follow me.



Italialainen parsa, versokukkakaali, broccoli, parsakaali.


Parsakaalia leikatessa moni on ehkä huomannut, että suurin osa kukinnoista rikkoutuu leikatessa ja leikkuulauta on täynnä "silppua". Nämä silput voi tietenkin heittää ruoan sekaan, mutta esimerkiksi grillatessa parsakaalin kukintoja, silppua ei voi käyttää ja näin ollen menee täysin hukkaan. Tämä on vältettävissä.

Leikkaa parsakaalin kanta puoliksi melkein kukintoihin asti.
Irrota puolikkaat toisistaan käsin vetämällä.



Toista sama niin kauan kunnes sinulla on haluamasi kokoinen parsakukinto.

Lopputuloksena siisti kasa pieniä parsakaaleja, ilman silppua!



Toivottavasti tästä ohjeesta oli jollekin teistä hyötyä :)

-Mamma R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti