sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

"Mä" avasin grillauskauden


Laitoin grillin tulikuumaksi (tällä kertaa tämä kuva on Weberille ilmainen).



Mamma R:kin innostui ja grillikausi 2016 on nyt virallisesti avattu. Pohjolassa voi grillata säästä huolimatta.

Pakolliset kasvikset maustettiin suolalla ja pippurilla sekä pyöriteltiin oliiviöljyssä. Kananuijat saivat curryhunnun ja possunfileet sriracha-sweetchili-marinadin (1 vrk).


 Portobello-sienien, sokeriherneiden, kesäkurpitsan, maissin, sipulin ja chilien kaveriksi tarjolle laitettiin itsetehdyt tsatsiki ja hunaja-chili-rosmariini-mantelit. Kaiken päälle korianteri-minttu-yrttiöljyä.

-MÄ JA MAMMA R-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti