tiistai 5. huhtikuuta 2016

Sherryä myös arkena :)

Mä päätin hyödyntää grillauksesta ylijääneet portobello-sienet.


Ja niistähän syntyi herkullinen ja sisuksia lämmittävä sienikeitto koleaan kevätpäivään.



SHERRYLLÄ RYYDITETTY PORTOBELLO-KEITTO

2 isoa portobello-sientä siivutettuna
2 salottisipulia silputtuna
2 valkosipulinkynttä siivuina
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl kasvislientä
1 dl kermaa
suolaa, valkopippuria
tujaus sherryä

Pyyhi sienet puhtaiksi esim talouspaperilla. Kuullota sipulia ja sieniä voissa niin kauan, että sienistä on suurin osa nesteestä haihtunut. Lisää jauhot, kypsennä hetki. Lisää kasvisliemi.
Anna kiehua kasaan, noin 10 minuuttia.
Lisää kerma ja mausta oman maun mukaan suolalla, valkopippurilla ja sherryllä.
Koristele halutessasi yrteillä esim persiljalla.
Niin hyvää ja helppoa!
-MÄ-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti